Полицията удари дилърите на дрога, арестуваха 12 души

Амфетамини, канабис и друсан чай откриха полицаите в пласьори от Карнобат, Поморие и Бургас

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани 12 души. 

Иззети са множество различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са 9 бързи производства и 6 преписки. Сред най-характерните случаи са:

- задържането на 22-годишен мъж от Карнобат, съхранявал в бельото си найлонова торбичка с близо 200 гр. зелена суха тревна маса /марихуана/ 

- задържането на 22-годишна криминално проявена бургазлийка, в дамската чанта на която са намерени и иззети : 48 жълти на цвят таблетки /амфетамин/

- задържането на 31-годишен помориец, в чийто дом, разположен на ул. „Черковна”, е намерена и иззета суха зелена тревна маса /канабис/ с общо тегло 60 гр. 

- задържането на 28-годишен мъж от с. Твърдица, в когото е открита суха зелена тревна маса /канабис/ с тегло 5 гр., а в дома му – суха зелена тревна маса /канабис/ с общо тегло от 1 кг. 

- задържането на 22-годишен криминално проявен бургазлия, в чийто апартамент, разположен на ул. „Цар Калоян”, е намерена и иззета суха зелена листна маса с общо тегло 250 гр. /друсан чай/.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови