Арестуваха шофьора на джипа помлял 6 коли и автобус при гонка с МВР

20-годишен бургазлия, без криминални прояви, е задържания за рисковото шофиране от вечерните часове на вчерашния ден, съобщиха от полицията в Бургас. 

Сигнал за това, че босоног съмнителен млад мъж е забелязан в близост до хотелски комплекс, разположен на плаж “Каваци” е получен около 09.25 ч. днес. 

Своевременно към мястото се отправил полицейски патрул, който задържал бургазлията и го отвел в РУ Созопол за изясняване на детайли по случая. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, като и двете проби са били отрицателни. Работата по случая продължава.

Припомняме, че снощи около 20 ч джип блъсна шест автомобила и автобус при екшън с полицията между Бургас и Созопол, а шофьорът избяга.

Гонката започна по бул. “Христо Ботев” в посока ж.п. гара – Бургас -  

бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността Пода в посока Созопол. Джипът блъска по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. 

Стигайки до пътен възел Созопол, преминава през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължава да се движи в посока с. Равадиново. 

Там спира, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина” лек автомобил и шофьорът избягва от полицията.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови