27 са арестувани при акция на полицията в Бургас

27 лица са задържани в резултат на проведената в Бургаски регион специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност, миграционния натиск и превенция на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите.

Образувани са 12 бързи производства и пет досъдебни производства.

Служителите от участък “Победа” при Първо Районно управление - Бургас са задържали три лица /две за притежание на наркотици, а в третото са открити тефтери с лични данни на лица, получавали заеми и стоки на версия/. 

Служителите от Четвърто Районно управление - Бургас са задържали четирима души. Трима от тях са съпричастни към притежаване на наркотични вещества /метамфетамин и марихуана/ и един - обявен за издирване за повдигане на обвинение.

Проверени са 877 МПС и 1314 лица, като са установени 16 лица, обявени за издирване. Извършени са проверки и на над десет адреса и 192 търговски обекти, заложни къщи, пунктове за черни и цветни метали, питейни и увеселителни заведения и други места.

В проверките се включиха служители на „Охранителна полиция”, „Пътна полиция”, „Икономическа и криминална”, както и екипи на бургаската жандармерия.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови