Хората от Русокастро искат канализация и пътища

Представен бе кандидатът на ГЕРБ и РБ за кмет на селото Янко Христов

Пътищата и канализацията са най-болният проблем в село русокастро, община Камено. Това обясниха хората по време на среща с кандидатът за кмет на общината Жельо Вардунски, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок и кандидатът за кмет на селото – Янко Христов. На събранието присства и депутатът от ГРБ Диана Йорданова.

„Селото е потънало в боклуци, няма канализация в Горната махала, в Долната също. Преди 8 години кметът на общината Бонев обеща пречиствателна станция, но няма. Ако бъда избран за кмет, първата ми работа е да сложа банкомат в селото“, заяви по време на представянето си Янко Христов.

Кандидатът за кмет на общината Жельо Вардунски обясни, че ако бъде избран, ще работи много активно за усвояването на средства по европейските програми. „На моето представяне в Камено бяха четирима депутати – трима от ГЕРБ и един от РБ. Аз тогава им казах, че ще бъда упорит, твърд и нахален, ще им спя пред вратите, ако трябва“, сподели Вардунски.

„Видът на селото показва, че нещата не са се случили. Не мога да си предсатвя, че на 20 км от Бургас може да има такива пътища“, заяви народният представител Диана Йорданова.

Яна Василева, майка на две деца, постави проблема с открития мръсен канал, който минава до къщата й. Младата жена получи уверенията на кандидат-кметът на Камено, че лично той ще се занимае с проблема. „Само в Африка съм виждал открита канализация“, възмути се Вардунски.

Снимки

Горе – Отляво надясно: депутатът Диана Йорданова, Жельо Вардунски, Николай Петров, общински съветник от РБ, Янко Христов

В средата – Събранието бе проведено в местно заведение

Долу – Яна Василева постави въпроса с откритата канализация

 

Автор Ирина Генова

ОЧАКВАЙТЕ ИНТЕРВЮ С ЯНКО ХРИСТОВ!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови