Остават 10 дни до финала на фотоконкурса на ГЕРБ „Бургас – европейски град на спорта за 2015 г.”

Фотоконкурсът „Бургас – европейски град на спорта за 2015 г” е организиран от ръководителя на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел и

Клуб “България за младите” към Гражданско сдружение ГЕРБ. От старта на инициативата до този момент в нея са се включили хора на различна възраст, които са запечатали в един кадър „спортното” лице на Бургас. Получените фотографии са посветени на надпревари по водна топка, конен спорт и любимият през летния сезон на бургазлии плажен волейбол. Много от снимките са уловили и красотата на въздушните спортове на фона на Морската градина. 

Организаторите на конкурса припомнят, че голямата награда е повече от атрактивна – класираните на първите три места фотографии ще донесат на своите автори посещение на Европейския парламент, осигурено от Мария Габриел. Журито в състав Елена Фотева (фотограф), Мария Габриел и Красимир Кралев (председател на клуб „България за младите”) ще избере най-впечатляващите снимки, които да отличи с награда. Желаещите да участват в творческата надпревара  трябва да са пълнолетни граждани, учащи или живеещи в град Бургас. 

Препоръчително е снимките да са с размер 2000 Х 1500 pixels, като всеки може да участва с една снимка. Фотографията задължително трябва да бъде придружена от име и фамилия, телефон за контакт и възраст. С участието си в конкурса авторите се съгласяват да предоставят авторските си права върху снимковия материал за цели по усмотрение на клуб „България за младите”. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови