Един млад политик с обръщение към младите хора

„Става въпрос за изконното право на всеки един от нас за работа и достоен живот. Простичко, ясно, но за мнозина недостижимо.“, казва в своето обръщение в края на кампанията си кандидата за депутат от Айтос Севим Али.

Кандидатът на ДПС Севим Али има реалния шанс да бъде избран и да защитава интересите на младите хора от региона. Той е млад човек, но има натрупан политически опит и по- важното е, че разбира проблемите на младите хора и е решен да работи за тяхното решаване. 

Всъщност той е единственият кандидат за депутат от Айтос, който има реален шанс да влезе в следващия парламент и да защитава интересите на града и на айтозлии.

Публикуваме обръщението му без редакторска намеса.

Уважаеми съграждани,

Скъпи млади приятели,

Предизборната кампания е в своя край и е време да вземем важното решение, което ще определи живота ни през следващите години.

По време на кампанията се срещнах с много хора - с колеги, с приятели, млади, възрастни,такива които работят и безработни. Всички независимо от своето социално положение, образование или политическата си ориентация искаха едно и също. Възможност да работят и да получават достойно заплащане тук в родния си град, в родните си села, в Родината.

Всъщност става въпрос за изконното право на всеки един от нас за работа и достоен живот. Простичко, ясно, но за мнозина недостижимо.

Затова се обръщам към всички вас, които повече от месец се наслушахте на гръмки обещания и екзотични идеи, да проявите разум и отговорност на 26 март.

Като местен човек познавам не само проблемите на нашия регион, но и имам решенията им, които споделям от дълго време с вас. Имам една важна мисия и тя е да върнем от гурбет младите хора в България. Затова е нужна вашата подкрепа!

Имам воля и енергия да бъда вашия достоен представител в следващия парламент. За да стане това реалност е нужна вашата подкрепа.

Апелирам за активно участие в изборите и за подкрепата ви с бюлетина № 9 !

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови