Валери Симеонов се закучи, иска главата на шефката на ДНСК

Вицепремиерът Валери Симеонов се оплака от диспропорцията при назначенията на партийните му кадри, за сметка на тези от коалиционния партньор ГЕРБ. Вицепремиерът предупреди директора на ДНСК да си стяга багажа.

"За шефката на ДНСК Милка Гечева - имах информация, че ще бъде уволнена и я споделих във Фейсбук. Тази тема за мен е важна, както и за много други, към настоящия момент тази информация не е потвърдена. Но го приемете като информация в аванс, заяви вицепремиерът Валери Симеонов.

"Поискахме становище на инспекцията за заведенията в Слънчев бряг, които се водят преместваеми, но заемат голяма площ от декар и половина. Какъв бе отговорът на Гечева? Перверзно изопачи закона", аргументира се той.

За капак, Валери Симеонов обяви,, че напоследък нямат диалог с Бойко Борисов и коалиционните партньори. „От два месеца не сме правили коалиционен съвет. Управлението е общо и отговорността е обща”. 

По думите му един от основните проблеми са безпринципните партийни назначения. Оплака се също от диспропорция в назначенията – не отговаряли на пропорцията на ГЕРБ и Обединените патриоти в парламента.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови