Бургаското БСП нещо се обиди на Бенчо с ролс-ройса

Общинският съветник от гражданската квота на БСП – Бургас г-н Бенчо Бенчев даде интервюта в редица медии. Той заяви публично: “Хора казват, че аз мога без БСП - Бургас, но дали БСП - Бургас  може без мен”.

Като партия със 126-годишна история и общинска организация в Бургас със 123-годишни традиции, сме длъжни да заявим, че БСП никога не е била зависима от една личност, независимо с какви ресурси е разполагала, още по-малко от своите симпатизанти, независимо от техните финансови възможности. 

БСП се крепи на силата на своите идеи, които изповядва, на духа и влиянието на своите членове и симпатизанти.

Ние изказваме нашата благодарност към хората от средите на бизнеса, които безкористно са помагали и помагат през годините на БСП, включително и на г-н Бенчо Бенчев, но общинската организация на БСП никога не е поставяла и не поставя дейността си в зависимост от една или друга личност, се казва в позиция на ИБ на ОбС на БСП - Бургас разпространена в медиите.

Това е скромната визитка на Бенчо Бенчев в сайта на БСП-Бургас. 

Роден през 1952 г.

Висше образование – Стопанска академия „Д. А. Ценов”- Свищов, икономист.

Заминава се със земеделие и строителство.

Живее в гр. Бургас, жк. Меден рудник.

Гражданска квота

Иначе един от най- богатите хора в България стана известен със серия изцепки през седмицата:

„Значи човек, за да се вози на такава кола, трябва да е навършил повече години. Тя е така по-тежка, по-бавн, не е като „Бентлито”. И реших да си взема „Ролс-Ройс”, защото ми омръзна да карам комбайни, примерно. Имам три комбайна, които струват повече от „Райлс-Ройса” като цени, но никой не снима комбайните, снимат колата. Там, където се трудя, никой не го интересува, интересуват се от удоволствието. Какво удоволствие да се возя по-нормално, да ми е удобно, виждате като офис е”, заявява Бенчо Бенчев.

„Аз, за разлика от нашите политици, които си сменяха цветовете, аз не съм в никоя партия, освен в собствената си. „Достойна България” се казва и е коалиционен партньор с БСП, втори мандат, и смятам, че съм дал много повече на БСП, отколкото те на мен”, заявява Бенчев.

„Аз съм член на централното ръководство на Съюза на пенсионерите, не знам дали знаете вие и за пенсионерите съм правил толкова много, дал съм собствени средства, отопление през зимата, покриви правих на един клуб -12 хиляди лева, постоянно им помагам финансово, аз живея с пенсионерите, даже са моя кауза”, коментира Бенчев.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови