Кукерска маска от Айтос ще пази Кирил Добрев от злите сили

Заместник-председателят на БСП Кирил Добрев се срещна с организацията на левицата в Айтос. В рамките на срещата бяха поставени редица въпроси, свързани както с вота на недоверие, който БСП внесе по-рано тази седмица, така и по вътрешнопартийни теми. 

Когато се получи симбиозата между политици и хората, които ги избират, нещата се получават. Пример за това беше избирането на Румен Радев за президент - синергията между кандидатурата на Радев и БСП беше ключова за победата ни на президентските избори - каза пред присъстващите Кирил Добрев. Никой не може да каже, че това не е победа на БСП, защото в крайна сметка - вицепрезидент е Илияна Йотова - емблематично лице за левицата - добави той. 

Зам.-председателят на БСП направи преглед и на резултатите от парламентарните избори, като подчерта, че за него израза “морална победа” не съществува. 

Добрев не спести похвалите си за работата на парламентарната група, в която половината членове са народни представители за първи път. Народните ни представители успяха да покажат, че са силна национална опозиция и няма да простят нито един гаф, нито една схема на управляващите - коментира заместник-председателят на БСП. Той подчерта, че с работата си парламентарната група и председателят Корнелия Нинова показаха, че само БСП може да бъде алтернатива на ГЕРБ. 

Преди година в ляво работеха няколко политически субекта, които взимаха гласове от БСП, но вече може да се каже, че в момента същите политически субекти са просто едни коментатори - допълни Кирил Добрев. 

За съжаление на местно ниво все още не сме изразителна и ясна опозиция на управляващите и това трябва да се промени. Само така ще можем да върнем вярата на хората в БСП и да променим нещата в общините, където дерибействат ГЕРБ - каза пред присъстващите Кирил Добрев. 

Председателят на БСП Айтос Милена Куртова-Радева подари на госта кукерска маска с пожелание да го предпазва и закриля от лошите сили.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови