Добрев: Управлението зависи от психическото състояние на Валери Симеонов

БСП в Созопол е в кондиция, въпреки огромния натиск и тежките моменти

За мен е много важна обратната връзка, която получаваме от членовете ни при тези работни срещи, защото няма как да правим политика лабораторно от кабинетите - това подчерта днес заместник-председателят на БСП Кирил Добрев при среща с актива на партията в Созопол. 

За мен най-важното е да възстановим и вдъхнем доверие в структурите, защото без силни структури не можем да правим политика. И никой не може да оспори факта, че партията ни е оцеляла през всичките тези години на прехода, благодарение на своите структури. 

Добрев използва и повода да благодари на общинския председател Тихомир Янакиев, който по думите му е успял да съхрани и задържи организацията на БСП в Созопол в кондиция, въпреки огромния натиск и тежките моменти.

Реорганизацията вътре в БСП и обновлението на парламентарната група дадоха живот на партията. В момента това управление се крепи на психическата уравновесеност на Валери Симеонов, тъй като той е непредвидим - коментира Кирил Добрев. Ние винаги сме готови за избори, така че не можем да бъдем изненадани. През тази година за БСП основни приоритети ще продължат да бъдат образованието, икономиката, здравеопазването и социалните дейности - допълни още зам.-председателят на БСП, като добави, че като единствена алтернатива на ГЕРБ, БСП трябва да работи в посока връщане на доверието у хората.

За мен, като отговарящ за партийната дейност, е важно самочувствието и отношението към всеки един партиен член. Съдбата на всеки един партиен член е важна за нас, за да се почувстваме отново един отбор. За мен е важно да се възстановят онези другарски отношения между нашите членове и организации, за които от други партии ни завиждаха, но които изчезнаха с годините - допълни Кирил Добрев.

На срещата тук присъстваха народните представители от ПГ на БСП за България инж. Петър Кънев и Николай Тишев, областният председател на БСП-Бургас Стойко Танков и общинският председател на партията в Бургас Живко Господинов.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови