Депутатът Диана Саватева се среща с жителите на Граматиково 

Общинският съветиник Димитър Людиев с приемен ден в Бургас

В петък, 28 юни, народният представител от ГЕРБ Диана Саватева организира среща с жителите на с. Граматиково, община Малко Търново. Тя ще се проведе в пенсионерския клуб в селото от 16 до 17 часа. На дискусията са поканени да присъстват кметът на община Малко Търново Илиян Янчев и кметът на селото Стефан Стоянов. 

Диана Саватева е зам.-председател на Комисията по културата и медиите и член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в 44-ото НС. Повече информация за срещата в община Малко Търново всички заинтересовани могат да получат на телефон 0884800571.

Водачът на групата общински съветници от ГЕРБ Димитър Людиев ще има приемен ден на 27 юни (четвъртък) от 17.00 ч. в централата на партията в Бургас. Тя се намира на ул. „Конт Андрованти“ 5. Димитър Людиев е председател на постоянната Комисия по общинска собственост и инвестиционна политики в ОбС-Бургас. 

Той е и член на Постоянна комисия по установяване конфликт на интереси. За традиционната приемна на общинските съветници от ПП ГЕРБ записвания се правят на място в офиса на партията или на телефон 056 81 90 40.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови