Отказаха досъдебно производство срещу гардовете от НСО в Росенец

Военната прокуратура в Сливен отказа да образува досъдебно производство срещу служителите от Националната служба за охрана по случая “Росенец”.

Това съобщи в профила си във фейсбук бургаският общински съветник Димитър Найденов. 

Жалбата бе по повод инцидента на 7-и юли тази година. Тогава Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Димитър Найденов бяха избутани от служители на НСО при опит да слязат на плажа близо до сараите, свързвани с Ахмед Доган. 

Тримата активисти на "Демократична България" се опитаха да стигнат до брега с лодка. Но бяха посрещнати от гардовете на НСО и се стигна до стълкновение. Бе поругано и българското знаме, което бе захвърлено на ивицата. 

Ето коментара на Димитър Найденов:

Прокуратурата ОТКАЗВА да образува досъдебно производство по случая “Росенец” срещу служителите на НСО.

На 7-ми юли тази година, на плажа в близост до сараите на Доган, с Hristo Ivanov и Ивайло Мирчев бяхме обект на използване на груба физическа сила от служители на НСО , без никакво основание за това. 

Пред очите на цяла България тези офицери на елитната българска служба за охрана , в рамките на работния си ден ни блъскаха, влачеха ни с дрехите в морето, поругаха българското знаме, а също така ни отправяха заплахи, с маниер по-подходящ за членове на мафиотски клан, като - цитирам: “Накрая ще ви спукаме лодката и ще си останете тука....”.

❗️ Днес Военна прокуратура, в лицето на полковник Кулев от Военна прокуратура - Сливен ОТКАЗА да образува досъдебно производство за техните действия, по нашата жалба...

Мафията си има държава и ние всички живеем в нея. 

За не продължава този театър на абсурда, за да си отвоюваме държавата обратно са наложителни следните стъпки:

❗️ незабавни оставки на Борисов и Гешев.

❗️ Честни и прозрачни, предсрочни избори.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови