БСП - Бургас отбеляза 1 май с автошествие

Десетки членове и симпатизанти на Българската социалистическа партия се включиха в празничното автошествие, организирано от БСП-Бургас по повод Международния ден на труда Първи май.

Събитието стартира точно в 11.00 часа. Колоната от автомобили, обезопасявана от служители на полицията, премина по предварително определен маршрут през бул. "Стефан Стамболов", ул. "Струга", ул. "Одрин", бул. "Христо Ботев", ул. "Булаир" и бул. “Демокрация”.

„Отбелязваме Деня на труда и международната работническа солидарност в празничното автошествие. Припомнихме отново какви са основните права на трудещите се. Разискваме непрестанно проблемите, свързани с пазара на труда, социалната политика, необходимостта от стриктно спазване на трудовото законодателство. 

Днес за пореден път обърнахме внимание на най - важните от тях“, каза след събитието председателят на Общински съвет на БСП-Бургас Живко Господинов. Той отново призова активa на партията да продължи със своите усилия и стремежи към търсене и постигане на ред и законност.

В автошествието участва областният управител на Бургаска област Стойко Танков.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови