ГЕРБ-СДС отива на избори с цел – 5 мандата за Бургас /снимки/

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС във 2 МИР Бургас закриха предизборната си кампания в морския град днес от сцената на Часовника.

„Винаги, не само по време на предизборните кампании, сме били близо до хората и местните власти, за да чуем техните нужди и намерим решение на техните проблеми“, заяви водачът на листата Жечо Станков.

Той открои няколко задачи, които стоят за решаване. На първо място това са инфлацията и високите цени. 

„Безспорно нашият отбор знае кои са конкретните финансови механизми, които да се приемат. В над 50 % от случаите се поставяха и въпроси с продължаване на програмата за саниране. Нашата готовност е тя да бъде възобновена по старите правила още до края на годината – без съфинансиране, искане за енергийни и конструктивни паспорти, и т.нат. Ще направим всичко възможно и еднофамилните сгради също да могат да се възползват от саниране. Работим по програма и за слънчеви панели, които ще се финансират на 100%“, каза Жечо Станков.

Вторият в листата на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син посочи целта - поне 5 депутатски мандата, колкото ГЕРБ имаше в най-силния си период.

„Нашата кампания е насочена към хората с ясни послания и ясни решения, които можем да предложим за справяне с кризите и с инфлацията. Най-важното е да изправим държавата ни и да нормализираме живота в нея, да върнем вярата и спокойствието в хората“, обясни областният председател на партията и кмет на Поморие Иван Алексиев.

Кметът на Бургас Димитър Николов се обърна към кандидатите за депутати с апел да спрат покачването на цените. 

„България има нужда от стабилно правителство, Бургас има нужда някой да спре да приема нашия град като втора категория град. Надявам се хора с характер и смелост, които носят Бургас в сърцето си, да отидат и ударят по масата. Тази зима ще е зима на скъпата енергия - скъп газ, скъпо парно, скъпи горива, скъпа електроенергия. Винаги съм вярвал в развитието на Бургас и съм убеден, че с хора като нашата листа Бургас има бъдеще!“, посочи кметът.

Купуването и продаването на гласове  е престъпление!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови