Гълъб Донев: Пресичат се канали за купуване на гласове 

МВР работи в синхрон с всички органи на държавата, които имат отношение за провеждане на изборния процес на 2 април. Пресичат се канали за купуване на гласове.

В това увери служебният премиер Гълъб Донев пред Нова телевизия.  По думите му партиите са чувствителни със сигналите си към ОССЕ. Служебното правителство няма да се меси в предизборната кампания и стриктно спазваме този принцип. Там, където нещата са зле няма да го търпим и да го прикриваме, а ще го покажем обективно, увери Гълъб Донев. 

"Политиците в момента искат да заличат пасив и да натрупат актив на гърба на служебното правителство. Няма да търпим лъжи, които се хвърлят в публичното пространство.  По отношение на Паметника на Съветската армия, Гълъб Донев коментира, че тази тема се повдига по време на предизборна кампания и това не е нормално. Донев настоя темата да се остави за след изборите в една нормална обстановка.

Трябва да държим много добра сметка и оценка за това какво представлява историята и да стъпваме на историята, да се учим на историята и да не повтаряме грешките, които сме допускали, обясни Гълъб Донев, който не каза дали подкрепя премахването на Паметника на Съветската армия или не. 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови