Живко Табаков с Левицата: Без мнозинство на ГЕРБ, Николов на балотаж 

Коалиция Левицата откри предизборната си кампания под мотото: Обединени за Бургас!

Градът ни не помни толкова различни личности, толкова различни политически партии и граждански организации да се обединят под една общо кауза: Бургас. Това заяви създателят на гражданско движение БУРГ, което обедини множество партии и движения в коалиция Левицата.

Старт на предизборната кампания бе даден със заявка, че ще стигнат до балотаж за кмет с досегашният – Димитър Николов, който се явява на избори за пети мандат и ще имат силна група в новия Общински съвет. Левицата ще сбъдне страховете на ГЕРБ и ГЕРБ няма да има мнозинство в следващия ОбС, заяви Табаков.

Листата на коалицията е изпълнена с хора професионалисти, експерти в сферата на образованието, всеки доказал се в своята област. 

Водач на листата е кандидатът за кметското място Живко Табаков.

Ето какво заяви Живко Табаков:

  • Дадохме старт на историческото обединение  - МК "Левицата". Градът ни не помни толкова различни личности, толкова различни политически партии и граждански организации да се обединят под една обща кауза - Бургас. Това ни е и мотото: Обединени за Бургас!
  • Уверен съм в положителните резултатите, които ще успеем да постигнем. От опонентите си досега не съм чул никаква конкретика за развитието на Бургас. Уверен съм, че ние сме способни да доведем Димитър Николов до балотаж, както и че ще имаме едно от солидните представителства в Общински съвет.
  • Ако бъда избран за кмет, ще направя пълен анализ на причините, поради които Бургас не се развива икономически. Ревизия на свършеното, както и на решенията, които са гласувани в Общински съвет, а не са изпълнени от кмета. В тази ревизия ще разбера и защо парите, които се предназначени за развитието на Бургас, не отиват към малките фирми, а в големи компании.
  • Второто нещо, което съм си поставил за цел, е да се направи силна и в дълбочина реформа в администрацията. Ще бъде направен анализ на работата на ръководителите на общинските предприятия и общинските търговски дружества. Нужни са приоритетни инвестиции в малките населени места и кварталите в Община Бургас. Винаги сме настоявали да бъдат насочени повече средства към тях.

Втори в листата на местна коалиция „Левицата” е дългогодишният адвокат Георги Сталев, от Алтернатива за българско възраждане /АБВ/. Той заяви, че са положили доста усилия за създаването на това обединение. Сталев е категоричен, че обединението представя на бургазлии най-балансираната и успешна листа за кандидати за общински съветници. 

„Това което ни обединява и ни прави печелившия отбор, е Бургас и неговите хора. Ние ще дадем шанс на бургазлии, да имат един по-добър живот и вяра в утрешния ден”, заяви адвокат Сталев.

Може да ги подкрепите с номер 68 в интегралната бюлетина на 29 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови