Ахмед с реакция след скандалния мач Зайчар-Звезденбург

Бившият топ футболен рефер Ахмед Ахмед реагира, след като името му бе замесено в скандалния мач от А ОФГ "Зайчар"- "Звезденбург". 

Той се игра в Руен поради липса на лиценз на стадиона в руенското село Зайчар. Защо скандандален? Най-вече заради съдийството, като обвиненията там са, за здраво ощетяване на гостуващия тим от Бургас. 

Брожения имаше и, че е допусната публика от делегата на мача, в разрез с министерската заповед. Такъв именно бе Ахмед. Той самият е категоричен, че в началото на двубоя- при обстоен обход, хора е нямало. Освен представителите на двата тима. 

Не изключва възможността, в течение на срещата да са се появили зрители, влезли от неофициални входове на модерния спортен комплекс. Подчертава дебело, че там отговорността е добре да се носи от тима домакин, защото даден делегат имал комплексна работа. При това отговорна, посочва Ахмед и заключва, че не е редно делегатите по срещите да се превръщат в пъдари. 

Нещо повече. Видял сериозни пропуски в работата на съдийския състав, или поне част от него в двубоя. Докладът му бил изготвен и предаден където трябва и държи да спомене, че е безпристрастен. 

За протокола, срещата завърши с победа на "Зайчар" с 3:2. Освен местни играчи, в редиците на този отбор играят популярни футболисти от близкото минало, от региона.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови