Как за дребно нарушение на плаж отнасяш 32 хил.лв. глоба 

Символичната глоба от 3856 лв., която Министерство на туризма наложи на концесионера на плаж „Смокините-север“ заради нарушена цялост на плажната ивица, отприщи недоволството на хората.

„Подигравката с Българските закони продължава. Проституции, които трябва да бъдат изринати до дъно и "държавните" служители в тях да бъдат разследвани и вкарани в затвора. 

Цинизъм, че там няма разорани и унищожени дюни, че няма незаконно строителство, а още по-голям цинизъм е, че са му наложили "глоба" от 3 856 лева“, това коментира председателят на сдружение “Да запазим Корал” Атанас Русев, който описа интересна история, за наложената му преди години почти 10 пъти по-голяма санкция за съвсем дребно нарушение.

Ето какво разказа Атанас Русев:

Спомням си, че преди 10-на години, когато бяхме наематели на плажа Корал, ни глобиха 32 000 ЛЕВА за липса на една ветрозащитна плоскост на върха на единия спасителен пост (тя липсваше, защото предишния ден имаше ураганен вятър)... 

Тогава бяха поръчали да ни махнат от плажа. Проверяващата пача от МРРБ най-нагло ми заяви, че каквото и да правим, ще намери проблем на плажа.

Очеизвадно, в сегашния случай зад строежа на новия лешруум на плажа на Смокиня, стои цялата оцеляваща и в момента кочина от корумпирани "държавни" служители и други изроди.

Докога си мислите, че ще може да продължавате да правите мизерии с Природата на България??? Идва Видов ден. И не знам точно къде ще се скриете, но ще ви намерим. И няма да има прошка.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови