Депутатът Любен Дилов: Аз много се забавлявам, приятно е да сме в опозиция

Той полагал усилия да въздържа от радостно хулиганстване колегите си от ГЕРБ 

„Беше една страхотна кампания, навсякъде победихме преките си противници, с изключение на секцията в затвора, където по принцип не обичат властта. Можем само да бъдем доволни от това, което се случи“, това заяви депутатът, избран от 2 МИР Бургас, като водач на листата на ГЕРБ-СДС на брифинг днес в морския град.

Ето какво заяви Любен Дилов:

Заради политическия тестостерон има тенденции този парламент да се превърне в „Народен съд“. Това е смешно и ще им изиграе лоша шега.

Много е лесно и много приятно да сме в опозиция и аз много се забавлявам с тази страхотна промяна от сериозни депутати, крепящи мнозинството, изведнъж да се държат весело и освободено. Моите усилия в първите дни бяха да ги въздържам от радостно хулиганстване.

Битките трябва да са в парламента, а не на улицата и от това най-много печелят журналистите, защото им е интересно и има какво да пишат.

Моите лични планове са да идвам тук в Бургас поне 3 пъти месечно.

Неслучайно аз предложих тази комисия за разследване да стане постоянна, защото то е много смешно. Направете си кабинет и вашите министри ще могат да разследват каквото пожелаят. 

Каквото намерят нередно – да го пращат в прокуратурата. 

Най-прекият път не е парламентарната комисия. Напротив – това е най-бавният път, който, от скромния ми опит, нямам спомен специална парламентарна комисия да е произвела нещо специално до този момент=

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови