Делян Пеевски става секретарка на Доган

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Делян Пеевски се отказва от политиката и няма да присъства в листите на ДПС за парламентарният вот. Нереализиралият се шеф на ДАНС е споделил намеренията си в интервю пред близка до 33 годишния депутат медия - столичен ежедневник.

Toтално дискредитираният политик най-вероятно е отзован от сараите и лично от Ахмед Доган. Сокола му е отредил ролята да дирижира целият си наличен инструментариум срещу противниците на ДПС, но вече в сянка.Парадоксално е, че и новата патерица на ДПС – "България без цензура" в лицето на своя лидер Николай Бареков сподели намерението си да се оттегли, ако медиите не му подадат ръка.

Оттеглянето на „успелият на 33” се случва ден след оставката на кабинета на Пламен Орешарски-срамната коалиция, която игра по свирката му цяла една година.

Пеевски няма да се ползва от защитата на депутатския си имунитет. Прокуратурата преди месец обяви, че няма да разследва сигналите за заплашителните SMS-и на депутата срещу Цветан Василев. Все още обаче обвинението не се е произнесло по сигнала на „Протестна мрежа” срещу Василев, Пеевски и Бареков.

Синът на Ирена Кръстева има запазено място като следовател в столичното следствие от далечната 2005 г., когато беше назначен без конкурс и без необходимия стаж по настояване на близкия до ДПС тогавашен началник на следствието Ангел Александров, но едва ли ще се възползва от възможността. Най-вероятно следователят – депутат ще дърпа конците на съдебната система в сянка. От изявленията на мениджмънта на КТБ не стана съвсем ясно длъжник ли е Делян Пеевски, но затова пък банкерът Цветан Василев ясно заяви, че на практика банката му е кредитирала фирми с подставени лица, зад които стои депутатът.

КОЙ отзова и принуди Делян Пеевски да се оттегли ще стане ясно след по-малко от 24 часа.

Явно абсурдният театър на ДПС да лъскат на всяка цена имиджа му е решил да свали маските и да се прочисти преди парламентарния вот.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови