Публиката ще определи най- доброто вино на фестивала ВинотоФест

Най- нетърпеливите участници във ВинотоФест вече заеха щандовете си във Експо център „Флората“

Официалното откриване на ВинотоФест е от 18.30 часа, затова и неговите участници вече подреждат щандовете си в Експо център „Флората“, а най- нетърпеливите от тях заеха местата си още по обяд. Всеки участник ще подреди щанда си, така че най-доброто от неговото производство да бъде достъпно за посетителите. Защото именно посетителите са в основата на винения фестивал.

Организаторите на Виното Фест предоставят уникалната възможност посетителите да изберат своя фаворит сред българските производители на вино. Необходимо е само да опитате винените елексири и виното, което най- много ви хареса, да бъде запечатано на снимка. Истинските фенове могат да си направят и селфи с любимото вино. Ако дегустацията ви се услади и джиесемите омекнат в ръцете ви, организаторите  на фестивала са осигурили професионален фотограф. Снимките с избраното вино можете да изпращате на фейсбук страницата на ВинотоФест.  

Този участник, който събере най- много снимки на публиката в рамките на двудневния винен празник, ще получи и специалната награда - Награда на публиката. „Идеята на нашия фестивал е колкото се може повече хора да се докоснат до българските вина, а самите изложители, които са и производители - да чуят мнението им“, сподели Ирина Генова, съорганизатор на винения фестивал. Разбира се, награди ще има и за публиката. Трима от публиката, които са посочили вино, събрало най-много снимки, ще получат бутилка от любимото си вино.

Много емоции, безплатни дегустации на елитни марки вина и гурме щандове, както и арт събития очакват бургазлии и гостите на града днес и утре във Флора Бургас, когато  първото по рода си събитие „ВинотоФест” ще превърне традиционните винарски изложения в преживяване за всички всички. Фестивалът ще стане естествено продължение на посрещането на лятото Джулай Морнинг. 

 

 

Коментари   

#1 винар 01-07-2016 13:49
Ама и публиката ли ще дегустира?
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови