Какво прави община Бургас за подобряване на средата на живот

Какво е състоянието на пазара на ваканционни имоти по Южното Черноморие и как се развива покупко-продажбата на жилищни имоти в Бургас и региона, какви са тенденциите и очакванията за пазара на недвижими имоти у нас през 2022 г.

и още важни теми бяха коментирани в експертната бизнес дискусия, която водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира на 23 юни.

Какво прави община Бургас, за да превърне града в още по-добра среда на живот?

По време на бизнес дискусията отговор на този въпрос даде гл. арх. на града арх. Емил Бурулянов. Той представи изграждането на нови промишлени зони в Индустриалния и логистичен парк, предстоящото изграждане на жилищни сгради в кварталите "Изгрев" и "Славейков". Бурулянов разкри, че в селата Маринка, Твърдица, Димчево, Извор и кварталите Банево, Ветрен и Крайморие предстои изграждане на еднофамилни къщи и вили.

По негови думи от голямо значение за развитието на града са и новите обществени сгради – училища, детски градини и многопрофилна детска болница. Големите инфраструктурни проекти за изграждане на ВиК и пътна инфраструктура, както и създаване и реновиране на нови зелени пространства в града са онези важни части от наистина добрата среда на живот в този красив черноморски град.

Текст и снимки: meduzata.com

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови