Ето красивите абитуриенти на Бургас /снимки/

Абитуриентите в Бургас и тази година блеснаха със стил и изисканост на най-важния си ден – завършването на средното образование. 

Пред Дома на НХК бе изпращането на зрелостниците от математическата гимназия „Акад. Никола Обрешков“.

Немската гимназия, Строителният техникум, Спортното училище, СУ „Иван Вазов“ и Електрото изпратиха своите абитуриенти на Пантеона в Бургас. При монумента в Морската градина традиционно се събират зрелостници от няколко училища. Пространството е широко и позволява лесно изнасяне на автомобилите за курорта Слънчев бряг, където купонът продължава до зори.

Елегантни дълги рокли с дълбоки цепки се налагаха като стил сред бургаските абитуриентки тази вечер. Дантела, тюл, бродерия, сатен, пера и килограми бляскави пайети изобилстваха в тоалетите на младите дами. 

Цветовете избрани от тях бяха в гамата на зеленото, синьото, розовото, бялото. Имаше и черно, „слонова кост“, „праскова“ и „маджента“.

Истински парад на разкоша, подготвян от месеци от стотици семейства.

Прическите варираха от перфектно изправени коси, едро или ситно  накъдрени до сплетени на древногръцки плитки. 

При младите господа ситуацията е по-семпла, те както винаги залагат изцяло на елегантни костюми с официални обувки, в съответствие с модните тенденции.

Настроението на абитуриенти и изпращащите ги семейства и приятели бе много празнично и приповдигнато. Правеха се фотосесии в Морската градина и на плажа, а накрая лека-полека младежите се изнесоха към Слънчев бряг.

Текст и снимки: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови