Ето какво се случва на TEDxBurgas

TEDxBurgas се завърна със своята пета вдъхновителска конференция в Бургас. След изключителния успех на "Creating Tomorrow", "Въпреки всичко", "Нещо повече" и TEDxBurgas Women: Two Steps Forward, днес се провежда: TEDxBurgas: Shock The System.

Вълнуващи и вдъхновяващи срещи с едни от най-големите професионалисти, ще се опитат да дадат отговори на много въпроси. Събитието започна в 10 ч на 25 май в Културен дом НХК, Бургас.

Екипът, който стои зад TEDxBurgas е съставен от хора, които вярваме в основния принцип на TED, че добрите идеи трябва да се споделят. Освен това сме убедени, че за великите дела е нужно вдъхновение. Нашата основна цел е да съберем на едно място специалисти в различни области, предприемачи, визионери и мечтатели.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА!

Ето и лекторите:

Христо Петров

Един от най-известните в България рапъри, който мина и през трънливия път на политиката, ще се качи на сцената ни, за да каже как можем да променим живота на децата в нужда.

Велислав Величков

В борбата за съдебна реформа той и екипа на "Правосъдие за всеки" са поставили няколко основополагащи принципа, които да доведат до реална промяна и справедливост в обществото.

Павлин Ковачев

Организатор на ежегодния благотворителен футболен турнир в подкрепа на деца на загинали служители на МВР.

Емил Бурулянов

Той е председател на бургаското дружество на Съюза на Архитектите в България и основател на сдружение в обществена полза "Посока Бургас".

Катя Димитрова

Тя е урбанист по професия и съосновател на първия фокусиран върху общността коливинг, със споделено работно пространство в Източна България.

Семир Абумелих

Собственик на медицински център „Света София“, университетска болница „Дева Мария“ и национална онкологична болница „Дева Мария“ в Бургас.

Димитър Ангелов

Той е предприемач и инвеститор. Неговата мисия е да дава стойностна, работеща информация за дългосрочните инвестиции на достъпен език.

Димитър Станчев

Той и семейството му възродиха село Индже войвода и напук на системата останаха, за да се борят за запазването на Странджа.

Валентин Русалийски

Ако искате да знаете как се развива бизнеса в дигиталната ера и навлизането на новите технологии той е точният човек, когото да попитате.

Пламен Николов

Той е магистър по маркетинг и е мениджър в сферата на мобилните услуги. На нашата сцена обаче се качва като председател на Управителния съвет на ФК Нефтохимик Бургас

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови