Топ диджеят CHRISTIAN CRAKEN ви кани на парти на Св. Анастасия

Едно от известните имена на световната клубна сцена, Christian Craken, отново се подготвя за зрелищно парти на остров Света Анастасия. Датата е 24 август (събота), а танците и настроението ще ни завладеят още в следобедните часове.

Диджеят ще спази и традицията да празнува рождения си ден на любимия остров от залез до изгрев слънце.

Организаторите са подготвили още една изненада – гост от Бразилия – очарователната и талантлива Fernanda Pistelli, която ще ни зарадва с невероятната си музика. Родена в Сао Пауло, Фернанда е страстен изследовател на усещанията, които музиката носи на хората., използвайки звуци, които варират от Progressive House до Techno. По време на периода си в Австралия тя придобива значителен опит като резидент диджей в Dragonfruit и постига ново ниво на изпълнения, свирейки в големи клубове и фестивали там.

Нейните изпълнения са се състояли в големи клубове като D-Edge и Club 88, както и на фестивали като Universo Parallel, Adhana и Soulvision. Пистели е свирила заедно с Борис Брейча и Ан Клу в техния лейбъл. Тя е един от най-големите женски таланти, изгряващи в Бразилия в момента.

Събитието включва горещи сетове от FERNANDA PISTELLI (Brazil), CHRISTIAN CRAKEN, PHOENIX MOVEMENT, BORA PROJECT, VASCO UG, CHRIS BAU. Отплаването ще се извършва от Магазия 1, като закупилите билети трябва да бъдат на място не по-късно от 17:30 ч. на 24 август. Организаторите обръщат внимание, че не се допуска внасянето на храна и напитки на борда.

Очаква ни една вълнуваща нощ, изпълнена с много танци и вълшебна атмосфера под звездите.

За повече въпроси и резервации: +359 879 118 020

Билети:

https://bilet.bg/bg/events/njext-christian-crakens-birthday-2024-5250-5250?fbclid=IwY2xjawEQRXpleHRuA2FlbQIxMAABHWY7VzRVkCGAWnWH04rnsSWxos9q9PwqOx345mafLUCUbZXHn0E8lMPvvA_aem_i0np5rhQVxPZ9flCO9zsnw 

 

Коментари   

#1 Kristofer 29-07-2024 21:49
Thanks on your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you could be a
great author. I will always bookmark your blog and will often come back in the future.
I want to encourage you to definitely continue your great work, have a nice weekend!


my web site ... web: [censored]url
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови