Силвия Кацарова закри кампанията на Жельо Вардунски в Камено

Прогнозата за жълт код за опасни валежи се сбъдна и по вода тръгна закриването на предизборната кампания на независимия кандидат за кмет на Камено, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок Жельо Вардунски.

Шоуто на естрадната прима Силвия Кацарова и дъщеря й Теди вместо да се проведе на площада пред сградата на общината се премести в таверната. От този факт останаха доволни всички фенове на гласовитата певица и не по-малко талантливата й дъщеря, които имаха възможност да се докоснат до тях.

Вечни хитове от 80-те години просълзиха по-възрастните, а младите се кефиха на новите парчета.

Жельо Вардунски закри кампанията с думите, че обича всички свои съграждани и е време един каменовец да стане кмет на Камено. „На местните избори на 25-ти октомври ви призовавам: Гласувайте за един човек, роден в Камено, израснал в Камено, живеещ в Камено, който не е просто с адресна регистрация тук. Аз съм човек, който милее за Камено не на думи, ще ви удебя с дела, ще видите факти, че ние сме били изостанала община. Време е да направим заедно тази община успешна. Това, което съм обещал - ще го изпълня, няма да го разочаровам хората, те ме познават”, заяви Жельо Вардунски. 

Депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова изрази подкрепата към неговата кандидатура от свое име и от името на колегите си от ГЕРБ и Реформаторския блок.

Пред хората излязоха кандидатите за общински съветници от листите на двете партии. Те имаха възможността да говорят с всички, които пожелаха да поставят своите въпроси или проблеми.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови