Камено ще има Спешна помощ, процедурата е задействана

Председател на Общинския съвет стана лидерът на ГЕРБ Радослав Балтаджиев

В община Камено ще има Спешна помощ, а процедурата вече е задействана. Това съобщи областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, който днес откри първата сесия на новия Общински съвет в Камено.

Новият кмет на общината Жельо Вардунски, кметовете на населените места и общинските съветници положиха клетва.

Лидерът на ГЕРБ Радослав Балтаджиев бе избран за председател на Общинския съвет в Камено. Той беше спечели с гласовете на 10 от общо 17 общински съветници. Това е и разположението на силите, които се очертават за следващите четири години в местния парламент.

Старият кмет Стефан Бонев /от БСП/ връчи отличителните символи на община Камено на Жельо Вардунски и му пожела успех.

Ето какво каза новият кмет на Камено Жельо Вардунски:

Благодаря за подкрепата и доверието. Това е много задължаващи, започваме нова епоха, нов период в развитието на общината. Изборите приключиха, гледаме напред. Ние трябва да оправдаем доверието с много работа по европейските проекти и много хъс.

Престои изготвянето на проекти по Програмата за селските райони, по Околна среда, Трансгранично сътрудничество, Бедстия и аварии.

От утре започвам да работя за изграждането на питейната вода на две от селата, за Спешната медицинска помощ, по организацията за провеждането на конкурс за превочвач и промени в транспортната схема.

Имам амбицията с ваше съдействие и със съдействието на депутатите от бургаски регион да работим по много въпроси, които са проблем за общината. Всичко ще бъде честно и открито.

 

Автор Ирина Генова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови