Обвиненият за отвличане Камбаната набил двама през 2015-та, той: Това са стари работи

Известният жител на несебърското село Оризаре Стойчо Радев-Камбаната през 2015 г. е санкциониран два пъти по Указа за борба с дребното хулиганство след жалби срещу него за побой. 

Това съобщи днес в съдебната зала прокурор Христина Дамянова, която се противопостави на искането на Радев за замяна на задържането му под стража с по-лека мярка, информира 24 часа.

36-годишният Стойчо Радев през октомври бе обвинен за отвличане на 29-годишен мъж от Пазарджик - Григор В., в съучастие с Недко Койчев и Ангел Тръпчев - Кемала. В свое заседание на 9 октомври окръжните магистрати поставиха и тримата под домашен арест.

През декември наблюдаващият прокурор  Дамянова обаче поиска промяна на мярката за Радев, тъй като той многократно е засичан извън дома си в Оризаре. Така през ноември Камбаната се озова зад решетките.

Днес той се яви с адвокат Татяна Михайлова, тъй като титулярният му защитник Веселин Анестиев не бил в страната. Михайлова оправда пътуване на клиента си до Слънчев бряг в нарушение на домашния арест с покупката на лекарства за двете му малки деца.

Това са стари работи, за които съм си понесъл наказанието, заяви Радев по повод двете си миналогодишни наказания. Днес той повтори версията си, че отвличане няма, тъй като Григор сам ходил да си пазари и ползвал интернет. Съдия Яни Гайдурлиев ще обяви решението си след минути.

Снимка: 24 часа

Добавете коментар


Защитен код
Обнови