10 джиткат в Несебър без шофьорска книжка

Несебърските полицаи са проверили 266 автомобила и 503 съмнителни лица, а съставените актове са 126 в рамките само на една седмица на територията на цялата община.

Съставени са общо 126 акта, от които : 2 акта за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила, 3 акта за управление на МПС след употреба на алкохол с концентрация под 1,2 промила, 10 акт за установени неправоспособни водачи на МПС, 4 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 52 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата. За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 60 акта. Наложените глоби по фиш са 52. 

Специализираната полицейска акция е извършена на територията на община Несебър за времето от 05.04.т.г. до 12.04.т.г.Целта й е  противодействие на битовата престъпност в малките населени места, чрез прилагане на интегриран подход на работа, както и с оглед подобряване на безопасността на движението за недопускане на тежки ПТП вследствие управление на МПС след употреба на алкохол или др. упойващи вещества от страна на водачите им, чрез прилагане на «широкообхватния контрол». 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови