Вижте връчването на призовете за туризъм на община Приморско

Третите Годишни награди в туризма бяха връчени на официална церемония в Централния военен клуб.

Призовете бяха определени чрез онлайн гласуване, в което според организаторите за 16-те категории са гласували хиляди потребители. Щастлив съм, че имах удоволствието на връча един от призовете на кмета на Община Приморско, д-р Димитър Германов.

Община Приморско спечели - „Община на 2018 г. за морски туризъм“ и награди в категориите „Иновация“ и „Туристическо събитие“. Страхотно признание за работата на кмета и неговия екип!

Това написа във фейсбукпрофила си депутатът от ГЕРБ Димитър Бойчев.

Община Приморско спечели три приза в надпреварата за годишните награди на Министерството на туризма – „Община на 2018 г. за морски туризъм“ и награди в категориите „Иновация“ и „Туристическо събитие“.

В продължение на един месец привърженици на морския туризъм даваха своя вот за любимите си морски дестинации. Община Приморско водеше убедително през цялото време, като на финала получи 60.83% от общия вот за приза „Община на 2018 г. за морски туризъм“.

Наградата за „Иновация“ гласуващите присъдиха на 3D добавена реалност на Тракийско светилище Бегликташ – дело нa Димитър Игнатов. 

За спечелването на наградата „Туристическо събитие за 2018 г”. се пребори Ултра крос триатлон „Лъвско сърце”, който се провежда вече две поредни години на територията на община Приморско и събира спортни ентусиасти и зрители от цяла Европа.

Текст: meduzata.com

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови