Вицепрезидентът Илияна Йотова на фестивал в Созопол

След вицепрезидентът Маргарита Попова, Илияна Йотова поема патронажа на фестивала Музите и ще пристигне в морския град, за да го открие на 5 юли на сцената на амфитеатър Аполония. XII Международен  младежки фестивал на изкуствата „Музите“  се организира от Община Созопол с партньорството на НЧ „Отец Паисий“- Созопол.

Той се провежда в рамките на две сесии- 5-10 юли 2017 г. - първа сесия;  10-15 юли 2017 г. - втора сесия. По време на фестивала ще се проведат над 20 фестивални събития, а за участниците ще има организирани екскурзии до Несебър, Аквапарк Слънчев бряг и Аквапарк Приморско.

Международен  младежки фестивал на изкуствата „Музите“  има конкурсен характер и участниците ще бъдат оценявани от жури раздел „Танцово изкуство“, категории народни и класически танци, съвременни, улични, спортни (бални) танци раздел „Нестандартни форми“ „Художествена литература“ и „Кино“ и  „Музикално изкуство“, категории народна песен, народни инструменти и класически музикални инструменти (оркестри). Най- добре представилите се участници ще получат награди, осигурени от Община Созопол и ще представят своите изпълнения на гала-концерти на амфитеатъра в морския град.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови