Дядо Коледа ще раздава подаръци на децата в Созопол

Наближава най-очакваният и обичан празник не само от децата, а от всички - Коледа.

Цяла година Дядо Коледа заедно със своите работливи джуджета не са излизали от работилницата си, за да изпълнят желанията на всички деца. И тази година той няма да подмине Созопол и ще раздава подаръци на малчуганите.

Добрият старец ще пристигне още на 9 декември, когато ще бъдат запалени светлините на коледната елха в центъра на града.

За посрещане на Дядо Коледа и началото на Коледно-новогодишните празници, Община Созопол е подготвила специално тържество с любимите герои на децата Маша и Мечока на 9.12. 2019 г – понеделник, от 16.00 часа на площад "Хан Крум" до Амфитеатъра. В него участие ще вземат талантливите деца от вокална група при СУ „Св.Св.Кирил и Методий“, вокална група към НЧ“Отец Паисий 1896“ и вокална група „Песъчинка“-Бургас.

Празнично приветствие към всички жители на Созопол ще отправи кметът Тихомир Янакиев, след което заедно с децата ще запалят светлините на коледната елха, а заря ще освети небето над Созопол. Ще има лакомства, а Дядо Коледа ще поздрави всяко едно дете.

На елхата ще бъде поставена пощенска кутия, в която могат да бъдат пускани писмата с желания за подарък до белобрадия старец. Той ще дойде с пълна торба с подаръци отново при елхата на 21, 22 и 23 декември, като в тези дни от 16.00 часа до 18.00 часа ще раздава подаръци на децата.

Затова всички вие родители, които желаете децата ви да получат подаръци от най-добрия старец можете да донесете подаръците преди това в стая №10 в Община Созопол най-късно до 20.12.2019 година. За информация и записвания: 0550 25713.

Молбата ни е подаръците да бъдат надписани четливо и с едри букви.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови