Созопол с награда за най-предпочитана морска дестинация 2020

Секретарят на Община Созопол Янко Костадинов взе участие в проведената днес професионалната дискусия „Туризмът в условията на Covid-19: „анти-коронни номера“ по света и у нас“,

организирана от Националния борд по туризъм, съвместно с Егоист и Абилитикс и подкрепата на Philip Morris Bulgaria. 

На срещата присъстваха заместник-министърът на туризма г-жа Ирена Георгиева, Председателят на Комисията за защита на потребителите г-н Димитър Маргаритов, Изпълнителният директор на Hyatt Regency Sofia Лоран Шодер, както и над 100 представители на туристическия бранш.

Дискусията се проведе в условията на „новата реалност“, създадена от пандемията, която засегна всички сфери на обществения живот, но без никакво съмнение е с най-силно отражение върху туризма.

В края на дискусията бяха връчени наградите на Националния борд по туризъм и Абилитикс за най-професионално справящите се с новите неблагоприятни реалности, като Созопол бе отличен в категория „Най-предпочитана морска дестинация през лято 2020“, а статуетката получи лично Янко Костадинов. 

Номинациите са направени чрез класация, извършена от изкуствен интелект, който е събрал мненията на 500 респондента с интереси в сферата на туризма в онлайн среда.

   

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови