Не пускат на плажа на Дюни без онлайн резервация

Охранител не пуска туристи на плажа на ваканционно селище „Дюни“, ако нямат предварителна резервация.

На абсурда днес се е натъкнал бургаският журналист Стефан Баев. Плажът на вилното селище е бил зает на едва 7-8 %, но въпреки това, той бил върнат от пазвантина, защото нямал онлайн резервация.

„В този момент, ченето ми висва, останах без думи, замислям се, после още по-дълбоко се замислям, обръщам поглед към празния "резервиран" плаж... и прихвам да се смея. Портиерът, осъзнавайки нелепоста на обяснението си, също тихо ми приглася. Смеейки се на безумната ситуация и съзнавайки тъпотията в която сме поставени да живеем, той гледа неловко, а аз тъпо с горчивина и усещането не на човек, а амеба!“, разказа Стефан Баев.

Журналистът смята да сезира Министерството на туризма за нововъведението на „Дюни“ и признава, че явно за голяма част от бранша не е проблем, че българите вече избягват родното Черноморие.

„Няма да подкрепя българския туризъм в този му вид, с тези собственици и при тези условия! Напротив! Бих му помогнал да глътне колкото може повече вода в този му вид и да сложа край на мъките му!!! Съжалявам за малцината свестни хора отдадени и правещи всичко, за спасяването на бизнеса. Но покрай сухото, гори и мокрото!“, допълва Баев.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови