Алибегов поема Конфедерацията на българския туристически бизнес

Ричард Алибегов поема ротационното председателство на Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ). Той ще представи приоритетите на конфедерацията за следващите 6 месеца утре (10 юни 2021 г.) в пресклуба на БТА.

Участие в брифинга ще вземат още досегашният председател на КБТБ доц. Румен Драганов и представители на членовете на Конфедерацията - Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Българска туристическа камара, Български туристически съюз, Българско конгресно бюро, Националния борд по туризъм и Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА). Последната организация се присъедини наскоро към Конфедерацията. АБТТА е член и на Алианса на туристическата индустрия в България.

Поставяне на ясен хоризонт за зелени светофари по дестинациите от Европейския съюз, запазване на програмата 60/40, решаване на въпроса за неравноправното третиране на браншовите организации по отношение на музикалните права, са само част от акцентите на срещата с медиите.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови