Ваканционно селище „Дюни“- работодател № 1

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Луксозният ваканционен комплекс край Созопол получи престижна награда в Националния конкурс „Работодател на годината“. Той спечели първо място в категория "Работодател от реалния сектор, обявил най-много работни места за сезонна заетост и наел кандидати, насочени от бюро по труда"

и второ място в категория"Работодател, наел на работа младежи от специализирани институции".

Първото място и престижната награда „ Работодател на годината“ фирмата печели с обявени 900 работни места, като от тях 737 са били заети от безработни лица." От години назначаваме безработни лица от населените места в община Созопол, като заедно с това провеждаме и обучение на персонала, за да е на ниво на отличното обслужване, което предлагаме", заяви за burgasgream.com управителят на фирмата Красимира Иванова и допълни, че си партнират много добре с община Созопол и Бюрото по труда.

Второто място  отива в "Албена" АД, к.к. "Албена" ,които от обявени 799 работни места са наели 710 безработни лица.

Трето място е за  "Гранд Хотел Варна" АД, к.к. "Св. Св. Константин и Елена" 

"Дюни" АД, Ваканционно селище "Дюни", община Созопол получи и награда за назначени трима младежи от специализирани институции. Първото място бе присъдено на  

"БАР" ЕООД, БАР & ГРИЛ Новотел Пловдив, гр. Пловдив ,които са наели 6 младежи от социални домове.

27 работодатели с различна сфера на дейност и от общо 22 населени места в цялата страна отличи Агенцията по заетостта на единадесетата си годишна церемония "Работодател на годината". В награждаването участваха зам.-министрите на труда и социалната политика Гълъб Донев, Зорница Русинова и Лазар Лазаров и изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Асен Ангелов. 

Наградените са разделени в девет категории с по три места.

 

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови