Висококачествени зехтин и маслини ще се предлагат на ВинотоФест

Търговските марки ELEA и OLEA задоволяват и най-капризните желания на клиентите си

Висококачествени зехтин и маслини ще се предлагат на ВинотоФест, който ще се проведе на 1 и 2 юли в експоцентър Флора в Бургас. Това ще се случи благодарение на фирма „СтеВанТ “ ЕООД, която е партньор на „Антек Груп“ ЕООД - производител и вносител за България и Европа на прочутия с най-високо качество зехтин „Екстра Върджин“ и автентичните маслини Каламата (сорт Коронейки), които се отглеждат в село Трикорфо в региона на Каламата, полуостров Пелопонес – Гърция.

Двете компании предлагат своя продуктов каталог на дребно и едро, както и специални цени за хотели и заведения. Зехтинът се произвежда от маслини по метода на студеното пресоване в завод оборудван със съвременна техника, притежаващ сертификат ISO – 9001:2008 & ISO 22.000 (НАССР). 

Фирмите ни разполагат със специализирани магазини в Стара Загора и Димитровград, където предлагат различни сортове маслини, зехтини и маслинови продукти от нашата южна съседка.

Търсете продуктите с търговските марки ELEA и OLEA, с които двете фирми си партнират, за да задоволят и най-капризните желания на клиентите си.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови