Биокозметиката на Nana Green Home се представя на Дионисиеви дни Царево 2020

Nana Green Home с уникалната си биокозметика е поредният участник на Дионисиеви дни в Царево 2020.

Виненият фестивал ще се проведе и през това лято в познатите синьо-бели шатри в Арт зоната на централната улица на морския град, а датите са - на 21, 22 и 23 август /петък, събота и неделя/.

Базирана на 100% натурални природни съставки е продукцията на  Nana Green Home, създадена в хармония с природата, примитивна и близка до нашите корени и прадеди. 

Създадена е да се погрижи за нашето здраве и красота, целяща да подпомогне организма ни с дарове от природата да се регенерира сам до естествените си, „фабрични настройки“.

Използва абсолютно само натурални съставки, не залага на сложни рецепти, много екзотични и трудно достъпни съставки, но не пренебрегва ингридиенти от далечни страни, които са доказали през хилядолетията своите чудотворни и действащи резултати. 

Продуктите са връщане назад към корените, към технологии и традиции, открити преди хилядолетия. Продукти, създадени по опит взаимстван от предците ни, но по собствени оригинални рецепти.

Продукцията на Nana Green Home е фреш козметика – фреш като прясно изтискан сок... Не влага консерванти, освен природните такива, приготвяме продуктите си в малки партии, за да са пресни, не ги оставяме да се залежават по складове и рафтове. 

Това с което не правят компромис е качеството на използваните суровини – всичките ни съставки са от най високо качество, студено пресовани, нерафинирани масла, почти 90 % от които биосертифицирани, етерични масла, билки и цветове, натурални активи за цвят, аромат и полезни свайства.

Продукцията е жива, носеща и вдъхваща живот, насищаща кожата и организма ви с полезни съставки, и давайки тласък да се справя сам с много проблеми. Затова това не са просто продукти за почистване, хидратиране или за красота. Това е ритуал, който вдъхновява и възкресява, чието действие продължава дълго след като сте приключили с използването на продуктите.

Опаковките, които използват за натуралната козметика, са от натурални, рециклирани или рециклируеми, материали: стъкло, крафт хартия и картон, коноп, специални козметични алуминиеви опаковки. Минимални са, удобни, и могат да се използват и в ежедневието.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови