BodyArt шоу с Теодора Калчева на Дионисиеви дни Царево 2021 /снимки/

Ексклузивно боди арт шоу на топ гримьора Теодора Калчева ще бъде включено петото издание на винения фестивал Дионисиеви дни Царево на 20 август от 19 ч.

Темата на рисунките върху голото тяло на модела се пази в тайна, но ще е нещо свързано с виното, лозата и природата, сподели тя.

Художничката ще работи върху творението си часове наред пред очите на участниците и публиката, след което нейният уникален шедьовър ще дефилира по изпровизираната сцена на фестивалното изложение.

Дионисиеви дни Царево 2021 ще се проведе в центъра на морския град от 20 до 22 август.

Какво вече съобщихме и през тази година ще бъде направено класиране на вината от специално поканени професионални технолози от Бургаската лозаро-винарска камара „Южно Черноморие”.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТУК!

Името на Теодора Калчева се свързва с онова красиво и революционно изкуство, наречено боди арт. Единствена в Бургас преди 18 години дръзва да рисува голи женски тела и да ги превръща в шедьоври. И до ден днешен няма аналог в родния си град. Самата тя признава, че всичко е започнало на шега. 

Теодора е самоука, никога не е посещавала курсове по грим и рисуване. Разчита на въображението, таланта си и на двете си ръце. След като завършва СУ „Димчо Дебелянов”, с профил музика, животът й определя друга посока. 

Музиката ми помогна дотолкова, че да бъда още по- артистична, да развихрям въображението си, споделя тя.

Теодора Калчева е носител на награди от национални конкурси по грим. Има награди по BodyArt от национални фестивали на красотата. Участник в международни фестивали на изкуствата. 

Демонстрира нестандартен пърформанс за популяризиране на марки, каузи и събития. Лектор по професионален грим и маникюр. Всяко нейно представяне се превръща в изключително шоу за публиката.

Тя е създател първото Make up студио в Бургас. 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови