Недвижимите имоти остават най-сигурната инвестиция /АНАЛИЗ, ОФЕРТИ/

НСНИ: Въвеждаме онлайн консултации, изберете си доверен брокер

Национално сдружение Недвижими имоти и неговите членове работи по въвеждане на практики, с които да допринесе за намаляване на риска от разпространение на  коронавирус COVID-19 и опазване здравето на клиенти, служители и колеги. 

Те са насочени и към ограничаване на физическите контакти и броя на срещите, които са необходими за сключването на всяка сделка.  

В тази връзка НСНИ препоръчва:

- все по-сериозното използване на новите технологии при организирането на огледи – VR и AR технологиите;

- използването дезинфекциращи препарати, маски, ръкавици, калцуни при провеждането на огледи и срещи;

- използването на видеоконсултациите между брокери и клиенти онлайн, което допълнително ще намали риска и ще улесни и спести време и на двете страни;

- използването на различни форми на неприсъствено (но и с всички гаранции) подписване на посреднически договори, договори за наем, договори за депозити, включително предварителни договори и други документи.

- клиентите да избягват контактите и случайните огледи с множество случайни брокери на недвижими имоти, а да изберат свой личен доверен и професионален брокер, с който да работят отговорно и ексклузивно от началото до края на процеса.

Ето  какво заявиха от НСНИ:

Убедени сме, че недвижимите имоти са били и ще продължат да бъдат най-добрият инструмент за съхраняване на спестяванията и за инвестиции на гражданите, особено в подобни турбулентни времена. 

Статистиката и историята доказват, че в средносрочен и дългосрочен план имотите винаги са били най-добрата инвестиционна възможност в българската икономическа действителност и вярваме, че българските граждани ще продължат да я предпочитат.

Във време, в което наблюдаваме спадове на борсовите индекси, цените на по-рисковите инвестиционни алтернативи - акциите, криптовалутите и петрола, дори сериозна волатилност при златото, недвижимите имоти остава най-сигурната инвестиция и най-добрата възможност за преминаване през така създалата се ситуация.

***

Предложение от Дом Инфо ООД

Ако искате да купите имот в Бургас, без да плащате комисионна, вижте офертите по-долу:

Многостаен апартамент с три спални - директно от строител

Гараж, партерно помещение с възможност за живеене

Двустаен апартамент, с морска панорама, директно от строител

Двустаен апартамент - спести 5%!

Тристаен апартамент - спести 5%!

Двустаен на първа линия море - директно от строител

Студио на първа линия море - директно от строител

За огледи тел. 0895 625 505

Дом Инфо ООД