В Бургас: Открийте своя имот на базар пред експоцентър Флора /снимки, видео/

Български производители на био храни, напитки, крафт бира и творци от всички кътчета на страната ще бъдат част от първия за годината хендмейд базар в експозиционен център "Флора Бургас" на 22, 23, 24 и 25 май.

Предвид епидемичната ситуация и необходимите мерки за сигурност, изложението ще бъде на открито, съобщиха от Общината.

Агенция за недвижими имоти Дом инфо участва в изложението със свой щанд. 

Разгледайте изгодни оферти на имоти в Бургас и по Черноморието. 

Щандът ви очаква с подаръци!

Може да зададете своите въпроси – всичко за пазара и сделките с недвижими имоти. Какви са цените, какви са етапите на сделката и документите, които се изискват за нея, какъв кредит и откъде да получите и т.н.

На хендмейд маркет пред еспоцентъра посетителите ще видят как се правят керамични съдове на грънчарските колела на известни в страната майстори и ще се запознаят с техниките за тъкане на килими. Изненадите са много, а забавлението е гарантирано.

"Вярваме и продължаваме да вярваме, че купувайки подарък ръчна изработка, купуваме часове на проби, експерименти и провали. Купуваме часове, дни, седмици на отчаяние и истинско щастие", споделят организаторите на базара.

Мотото тази година е "Подкрепете българския производител!".

В базара ще участват също така малки мандри от Бургаския регион, бутикови производители на колбаси, хлебопроизводители. Ще бъде шарено и в арт зоната, където ще има над 20 творци на бижута, плетени играчки, свещи, керамични съдове, уникални сувенири от дърво, био козметика и други.

Взети са всички мерки за сигурност и хигиена както на посетителите, така и на участниците. За да се избегне струпване на хора, организаторите ще направляват гостите на базара.