Тийнейджъри от Царево крадат катализатори от автомобили

На 31 март в 02.40 ч. в Районно управление - Царево е получено съобщение за група мъже със съмнително поведение, намиращи се до паркиран на ул. «Резвая» в с. Лозенец лек автомобил «Опел Астра», собственост на 63-годишен бургазлия. 

Полицаите задържали един от тях – 19-годишен мъж от Царево, а другите се разбягали, забелязвайки служителите. При извършения оглед на паркирания автомобил са открити : монтиран до предната дясна врата ръчен крик и ножовка. 

Констатирано е, че на ул. «Рибарска» № 26 в с. Лозенец /на около 50 м. от паркирания л.а. «Опел Астра»/ се намирал л.а. «Фолксваген Голф», с пловдивска регистрация, на чиято задна седалка е открит акумулаторен ъглошлайф с монтиран диск за рязане на метал. 

От допълнителните полицейски действия са задържани трима мъже от Царево /на възраст от 18 до 20 години/ и един 17-годишен младеж от с. Варвара, които заедно със задържания 19-годишен мъж от Царево направили опит за кражба на катализатор от л.а. «Опел». По случая е образувано бързо производство.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови