Коцето Калки пя със сина си „Пусть всегда будет солнце“ на созополска сцена /снимки/

X-тият Юбилеен конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ излъчи своите победители, а това са : шестгодишните Мариса Кюмурджиева от Созопол и Теди Георгиев от София, а в категория „Чужбинче“- малката Варвара от Русия и Виктор от Италия.

X-тият Юбилеен конкурс- Оригинал „Мини Мис и Мини Мистър“, лицензиран от актрисата Илиана Балийска, традиционно събра малки и пораснали сладури в Созопол на полуфинала на XIX Национален Фестивал „Малки Големи Таланти“, което се проведе на сцената на амфитеатър „Аполония“. Събитието всяка година е под патронажа на кмета на община Созопол- Панайот Рейзи. Повече от 50 мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години се изявиха като творци без ограничения в сценичните изпълнения.

Всеки път конкурсът в Созопол е не само национален, а и международен. Освен деца от цяла България, в Талантиадата участваха с вдъхновение дарования от Русия, Англия, Германия, Италия и Франция. За всички малки големи таланти имаше много подаръци от патрона на детското шоу- Панайот Рейзи, а публиката в амфитеатъра на града на спасението възторжено и щедро аплодираше.

Във възрастовата група 3- 6- годишни с титлата „Мини Мис“ Созопол 2017 се окичи Мариса Кюмурджиева- на 6 години от Созопол; за „Мини Мистър“ публиката с аплодисментите си избра 6- годишния софиянец Теди Георгиев- отрочето на Коцето Калки, който пя със сина си „Пусть всегда будет солнце“. При 7- 12- годишните най- впечатляващи бяха грациозната 10- годишна балерина Магдалена Христова от Велико Търново и Антони Сокеров- на 8 г. от София.

Титлите  „Мини Мис“ и „Мини Мистър“ Чужбинче- Созопол 2017 са за 7- годишната Варвара Романова от Челябинск- Русия; атрактивния Виктор Енчев- на 6г. от Рим- Италия (обеща, че ще дойде за Конкурса в София) и оперния певец Марк Панченко- на 10 г. от Москва, който сподели, че миналата година е бил в публиката, а сега е дошъл специално за да участва в конкурса и да го спечели. Призьорите от 1- ва до 6- та позиция ще представят Община Созопол в XIX Национален Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2017, който ще се заснеме на 23 септември в Националния Дворец на децата- София. „За никого няма да е изненада ако талантливковчета от Шоуто ни в Созопол са победители в Националния Конкурс в София и спечелят за поредна година медали, корони и почетни купи. Вече 10 години Созопол доказва, че е неизчерпаем извор на Малки Големи Таланти“- не крие големите си очаквания доказаната откривателка на таланти Илиана Балийска- продуцент, автор и водещ.  

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови