Веселин Маринов с безплатни концерти в Созопол и Черноморец

Лятното турне на Веселин Маринов продължава и през месец август като концертите му ще могат да бъдат посетени от хилядите жители и туристи по Южното Черноморие. Любимецът на публиката ще представи

и новите песни от албума “Представи си...”.

Едни от най- запалените фенове на Веселин Маринов са жителите и гостите на Созопол, които повече от 10 години се радват всяко лято на неговите неувяхващи хитове. Тази година за първи път негов безплатен концерт ще има и в град Черноморец, което дава още един шанс на неговите почитатели да чуят любимите си парчета.

Безспорно един от най-мащабните концерти, на които ще бъдат представи новите песни в албума и златни хитове от репертоара на Веселин Маринов, е този в Бургас на 3 август Единствено този концерт ще бъде с билети, които вече са в продажба в ticketportal. За всички други спектакли от турнето – входът е свободен. По време на морския музикален маратон, на 4 август, Веселин Маринов ще посрещне и своя рожден ден. В този ден изпълнителят няма концерт, но празникът му ще бъде в Бургас или Несебър, където са двата най-близки концерта. Eто и всички дати от лятното турне “Представи си...” на Веселин Маринов по Южното Черноморие.

03 август - Бургас, Летен театър

05 август - Несебър, Античен театър

06 август - Созопол, Летен театър

07 август - Черноморец, Централен площад

09 август - Приморско, Амфитеатър

10 август - Царево, Централен площад

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови