Алба групс – висококачествени продукти от роза

Етерични масла, хранителни добавки, козметични продукти, ракия и вино от рози

Алба Групс ЕООД е следващият участник във ВинотоФест, който ще се проведе на 1 и 2 юли в експоцентър Флора в Бургас.

Дружеството е водещ производител на розово масло в България, розова вода и други етерични масла. Нашата продукция е добре позната на местния и световния пазар. Алба Групс ЕООД е резултат от дългогодишен опит в областта на производството на висококачествени етерични култури и продукти.

Продуктите на фирмата са уникална комбинация от традициите на местните розо-производители и най добрите международни практики в областа на отглеждането и производството на високо-качествено розово масло.

Традиция, стил и качество са основните елементи от тяхната философия.

Алба Групс упражнява стриктен качествен контрол по вереме на производството на розовото масло и брането на розовите цветове.

За да се гарантира качеството на продуктите фирмата работи в тясно сътрудничество със специлизирани лаборатории към Института по розата, който анализира и сертифицира продуктите. 

Алба Групс е сертифициран производител на етерични масла. Техните етерични масла се използват за производството на висококачествени парфюми, хомеопатични лекарства, в козметични продукти за тялото. 

Целият производствен процес, включително дестилацята, опаковането и транспортирането се извършва според разпоредбите на Европейския съюз. 

Алба Групс се представя най-вече с опита си в разработването на козметични продукти от натурални съставки. Фирмата произвежда и ракията „Гюловица“, както и вина – Алба мерло, Алба розе и Алба траминер.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови