Петя Раева се присъедини към ВинотоФест /снимки/

Бившата депутатка Петя Раева, която направи фурор с драстичното си отслабване с 30 кг и създаде верига ресторанти за здравословно хранене е следващият участник във ВинотоФест, който ще се проведе на 1 и 2 юли в експоцентър Флора в Бургас. 

На Петя Раева е специалното вино на бранда Green Line.

Бялото вино е от регион Roero в Пиeмонте, който е доказан в производството на уникални бели вина. Сортът Favorita, чието наименование означава „облагодетелстван" е рядък и силен сорт, характерен с отличен киселинен баланс и интензивни цветни аромати. В основата му е сорта на гроздето Arneis.

Бившата депутатка ще участва във винения фестивал и с вино, и с хранителна добавка за отслабване. 

НЮ ГРИЙН ЛАЙН / NEW GREEN LINE е изцяло натуралната хранителна добавка на Петя Раева, която спомага за подтискане на глада, увеличаване на метаболизма и изгаряне на мазнините. Иновативната формула за отслабване съдържа люти чушки - кайен, зелено кафе, артишок, челен чай, африканско манго и други, които действат комплексно, синергично и целенасочено в петте основни направления за здравословна редукция на теглото, а именно:

> Подтискане на апетита и бързо засищане

> Засилване на мастният метаболизъм в черният дроб

> Балансиране на нивата на кръвната захар.

> Мощна антиоксидантна защита срещу свободни радикали

> Лимфодренажен, диуретичен и лек лаксативен ефект.

 

Междувременно Петя Раева откри нов ресторант в Созопол.

Заведението носи името Green Line Restaurant - Casa del Mare и определено има всички предпоставки да се превърне в перлата на курортния град.

Заведението е част от веригата здравословни ресторанти Green Line на популярния експерт по хранене.

Green Line Restaurant - Casa del Mare традиционно предлага специалното „зелено“ меню, включващо ястия с внимателно изчислени калории и неоспорими вкусови качества.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови