Логодаж създава вкусни и многопластови вина с максимална хармония

Изба Логодаж е следващият участник във ВинотоФест, който ще се проведе на 1 и 2 юли в експоцентър Флора в Бургас.

Логодаж е модерна и иновационна винарна, чиято концепция е да създава вкусни и многопластови вина с максимална хармония и концентрирана плодовост.

Философията на винарска изба Логодаж се основава на вярата, че вината най-точно трябва да пресъздават духа на мястото, където са създадени. 

„Нашето преклонение пред уникалните за тази част на България сортове е основополагащият прецедент в създаването на благородни и запомнящи се вина, като се стараем да осигурим максимално качество, селектирано ръчно бране на добре узрели плодове и най-подходящи условия за отлежаване“, обяснява екипът на Логодаж.

Винарската изба, създадена през 1994 г., е разположена в самото сърце на красивата долина по поречието на река Струма в Югозападна България.

Това е най-красивият и най-топлият български край, с древна и богата история и красива природа, регион с хилядолетни традиции в лозарството и винопроизводството, в който топлите слънчеви лъчи и тероарът са благоприятни а майсторството на винарите се радва на многогодишно признание.

Единствено в тази част на света, в долината на река Струма се отглеждат уникалните български сортове широка мелнишка лоза и ранна мелнишка лоза.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови