Страшен хит: Подмладяващ коктейл с алое на плажа

Дами луднаха по антиейдж напитката в Слънчев бряг

Коктейл Антиейджинг  е най-популярната напитка на плажа в Слънчев бряг. Както подсказва името, той има силен подмладяващ ефект, затова е и най-предпочитания коктейл от дамите.  

Приготвя се с натурален сок от алое, лимон, лайм, нар, листа от мента и много натрошен лед. Ако можем да говорим за истински нов хит по морето през лято 2016, това е Антиейджинг коктейлът. Освен, че действа подмладяващо, той има и силни лечебни свойства. Приет вътрешно, алое вера детоксикира, стимулира растежа на нови клетки, както и имунната система, подобрява храносмилането. Цената на чаша 300 милилитра е 5 лева.

„Взима се лист от алое, отрязват се бодлите и се отделя с нож гела. За по-голям гъдел всичко това се прави пред клиента. Една такава коктейлна чаша заедно с останалите съставки и вече си приел това, което търсиш - енергия, необходимата доза дневни витамини, добър метаболизъм”, казват барманите.

Това лято коктейлите с много, ама адски много прясна мента, се радват на особена популярност, твърдят познавачите.

Класиката отново е модерна. Невероятната смес от водка, Синьо Кирасо, лимон, наричана коктейл „Синя лагуна”, властва на южния плаж. Доста често поръчвани са Куба Либре с ром, лайм кола, „Манхатън” и вечните „Маргарита”, „Дайкири с ягоди”, "Мохито". Една от безспорните класики за летен коктейл е "Секс на плажа". Освен че звучи доста палаво, тази напитка има уникален плодов вкус, свежа е и най-важното - безкрайно вкусна.  За приготвянето са нужни водка, ликьор праскова, ананас, касис.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови