БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

Връзка с нас

Революционно! Бургазлии ще се возят с домашните си любимци в градския транспорт

Революционното за града ни предложение е на общинския съветник Евгений Мосинов, който сподели идеята си първо пред Burgasdream.com.

„В София например хората се возят в автобуса с домашните си любимци. Ще отправя предложение това да се случва и в Бургас. Качваш се с кучето си и заедно с картата за транспорт, показваш и паспорта на животното”, коментира пред наш репортер адвокатът.

„Само трябва да се направи уточнение за кои животни важи това правило. Защото някой може да качи и крокодил”, обади се в типичния си хумористичен стил острието на Патриотите Ангел Божидаров.

Очаква се идеята да бъде разгледана на някое от следващите заседания на общинския съвет.

Автор: Стиляна Божидарова
Снимка: Авторът

Коментари   

#5 Benny 16-04-2016 16:12
Lady Sofia ли си, ква си незнам, ама верно си много бъхлява.това, че кучето е болно, какъв проблем ри е на теб? Тти по добре си бий ваксината за бяс,да не заразиш някой,че ккакто гледам използваш градския транспорт и остави горките кученца на хората,които имат сърца.Единствен ото, което ти можеш да направиш е да си сложиш намордник,за доброто на всички ни.
Цитиране
#4 Някаква си 16-04-2016 09:49
А циганите кат са болнави, сополиви, мръсни, бълхясали и въшлясали ... защо ги пускат да се возят с нас ? Значи болнаво куче което се превозва до определен ветеринарен кабинет не може да се качи.. но Манго от комлука може... Аз предпочитам да пътувам с бездомни кучета в градския от колкото с миризливи и крадливи цигани...
Цитиране
#3 Таня Ангелова 15-04-2016 11:02
За мен и за всеки, който има домашен любимец, същият е неразделна част от семейството. Но нека не се гледа на тази идея за която аз съм ЗА егоистично. Да се подходи така, че има хора, които имат фобия към животни. Други имат алергии, на които животните са сериозен алргоносител. Според мен, за да се приеме рднотакова решени трябва да се предвиди и това. Определени автобоси,в които да има зона, в която да секачват хората с домашния любимец, за да бъдат отделени от останалите пътници.
Цитиране
#2 lady sofia 15-04-2016 08:17
Eee супер, нямам нищо против и билетче да взема за кучето си, но настина да се показват паспортите с ваксините, за да не почнат всякакви болнави и бъхлясали песове да ги качват.
Цитиране
#1 cico 14-04-2016 14:33
Трябва да се уточни за какви животни става въпрос, някой може да качи и любимия си политик....
Цитиране

Добавете коментар

Защитен код
Обнови