БИЗНЕС

ГУРМЕ

ГОРИ

 

Връзка с нас

Арт-работилница отваря врати в Бургаската болница

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Арт-работилница отваря врати в Бургаската болница.

В нея могат да се включат малки и големи пациенти – за да направят престоя си в болницата по-приятен и комфортен. В работилницата, с помощта на психолога на болницата Ана Михайлова, ще се изработват сувенири, рисунки, украшения. 

Новината бе съобщена днес, по време на традиционното Коледно тържество за най-малките пациенти на болницата. Материалите за арт-работилницата са осигурени от Сдружение „Усмивка“, което донесе днес и подаръци за децата. Дядо Коледа и Снежанка, с верните си помощници – представители на Областна управа, Община Бургас, Районната здравна инспекция (РЗИ), Регионалната здравно-осигурителна каса и „Зонта Клуб“ – Бургас, зарадваха най-малките пациенти с лакомства и подаръци. 

Талантливите изпълнители от хор „Милка Стоева” – Мартин, Йоана и Камелия дадоха начало на тържеството с прекрасните си песни. Бързо оздравяване и прекрасна 2015 година пожелаха на децата и родителите им зам.-областният управител Севдалина Турманова и директорът на РЗИ д-р Георги Паздеров.

„Благодарим на всички родители, които ни доверяват здравето на децата си. Искаме да знаете, че сте избрали най-доброто място и децата ви са в добри ръце“, увери д-р Пепа Ралева, началник на Второ детско отделение. Тя благодари на ръководството на болницата и на изпълнителния директор д-р Георги Матев, че тържеството се е превърнало в прекрасна традиция, която продължава вече пет години.

Актьорът Стоян Памуков раздаде подаръци на малките пациенти. Помагаха му вицепрезидентът на „Зонта клуб“ – Бургас Светла Борова, и Снежанка – медицинската сестра от Втора хирургия Деница Халачева. Коледната украса, която превърна болничното фоайе в коледно градче, бе дело на парти агенция „Кригея”.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови